reclame romanesti

Reclamele de la Delaco sunt pe gustul romanilor

Daca m-as uita zilnic la televizor as innebuni, fara sa exagerez! Am noroc ca mai exista reclamele care imi prezinta o “portita” spre o viata mai buna.

Pentru ca zilele astea o sa fac un “tur de forta” pe la neamuri, o sa beneficiez (fara sa vreau) si de vizualizari TV “interesante”.

Astazi este prima zi si pentru ca sunt la nepotel am avut norocul sa fiu scutita de emisiuni. Pana acum ne-am uitat doar la doua tipuri de desene animate: cele pentru “retarzi” si cele in care canta toata ziua.

Cu toate ca nu am urmarit nicio emisiune, am reusit sa ascult si o reclama care m-a surprins. Nu sunt inca decisa daca am fost surprinsa in mod placut sau doar surprinsa, dar merita sa scriu cateva randuri.

Poate nu il stiti pe actorul Teodor Corban, dar de celebrul Toni Delaco, Fan Branza, sigur ati auzit. Intregul univers Delaco este bine construit, plin de replici “ce se poarta”, destul de creativ, pe alocuri enervant si cu siguranta cu mare succes la public.

Cu toate ca nu ma numar printre fanii produselor vandute de acestia, trebuie sa apreciez faptul ca au investit destul de multi bani pentru a se promova. Au diversitate si originalitate.

sursa imaginii: alleywatch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.