reduceri si iar reduceri

Reduceri si iar reduceri

Astazi, in mod oficial, incepe nebunia reducerilor de Black Friday, chiar daca la noi a inceput deja de o saptamana (“ca la noi, la nimenea”). Toata lumea isi face liste, isi personalizeaza cumparaturile astfel incat sa reuseasca sa achizitioneze cat mai multe produse cheltuind aceeasi suma de bani.

Exista si foarte multe “tepe” sa le zic asa, nu toate produsele sunt intr-adevar reduse, insa deja asta o stie toata lumea (sau cei mai multi). Trebuie sa fii atent la ceea ce iti doresti si, cel mai important, sa ii stii pretul real (exista si add-on-uri pe care le poti instala ca sa iti verifice evolutia pretului).

Imi amintesc cum era mai demult: iarna erau reduse produsele de vara, vara cele de iarna, asteptam cu sufletul la gura sa prindem cele mai dorite articole vestimentare la cele mai mici preturi.

Acum e mult mai simplu, fie ca e marti sau vineri, fie ca implineste magazinul nu stiu cati ani, fie ca s-a lansat “nevoia de promotie”, foarte multe magazine fac reduceri importante pe tot parcursul anului, uneori chiar si fara vreun motiv anume (colectie veche, cu cateva defecte “minore”).

Sugestia mea este sa va axati in aceasta perioada (mai ales azi) pe achizitionarea produselor specifice verii: rochite, sandalute, costume de baie doua piese, ochelari de soare, tot felul de produse care ar trebui sa fie foarte ieftine pentru ca in mod normal ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri.

Sincer, cine cauta sa isi cumpere flip-flops cand afara sunt doar cateva grade, cand nu mai stim ce geaca sa ne luam si am vrea sa avem ghetele imblanite pana-n gat.

Voi ce parere aveti despre nebunia reducerilor din ultima perioada? Merita sa asteptam sfarsitul lunii Noiembrie pentru a ne achizitiona produsele mult dorite.

Eu zic ca daca ne informam in prealabil si daca avem si putin noroc (sa fim in locul si momentul potrivit), reusim sa facem economie (3 la pret de 2, nu 2 la pret de 3).

Bafta la cumparaturi, dragii mei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.