relatie

Relatie de lunga durata: exista? Care este secretul?

Timpul tace si trece. Cat de mult adevar. Au trecut 12 ani de cand suntem impreuna, de relatie. Cu bune, cu rele, cu multe amintiri.

A fost greu si usor, a fost frumos, de multe ori urat. Ne-am format caracterele impreuna si ne-am definit ca si cuplu. Daca as putea da timpul inapoi nu as schimba nimic.

Ce mi-as putea dori mai mult? Doar sa fim sanatosi si sa avem noroc, dar asta nu depinde de noi. In rest, nu pot sa-mi doresc nimic mai mult.

Ma gandesc de multe ori la citatul “All that we are is the result of our thoughts” (ceva de genul, Buddha). Cred ca asa e si cred ca asta e motto-ul vietii noastre.

Relatie de lunga durata: exista?

Toata viata mi-am dorit sa traiesc in adevar si iubire. Adica imi doream pe cineva care sa ma iubeasca cu adevarat, asa cum doar in cartile citite de mine mai era.

Si imi doream sa nu trebuiasca sa ma schimb pentru acea persoana. Sa ma prefac a fi ceva ce nu sunt.

Am suferit de-a lungul altor relatii si probabil la randul meu am facut pe altii sa sufere. Dar, intr-un final, mi-am gasit Fat Frumosul. Acel cineva care avea sa-mi fie alaturi exact asa cum mi-am imaginat si chiar mai mult.

Si acel cineva nu era deloc asa cum mi-am imaginat. Nici ca si aspect si nici ca si comportament. Pentru ca in viata relatiile nu sunt deloc simple.

Care este secretul?

Va recomand sa aveti rabdare. Sa alocati timp unei persoane. Sa fiti voi, reali, deschisi. Sa iertati, sa iubiti si sa invatati sa comunicati.

Nicio relatie nu este perfecta de la inceput si nicio relatie nu va fi. Nimic nu este lapte si miere si totul se obtine prin efort.

Dar, atunci cand in sufletul tau stii ca ai facut tot ce ai putut si stiut, vei fi fericit. Pentru ca o relatie sanatoasa, inseamna o familie fericita. Iar asa ceva este foarte foarte foarte rar in ziua de azi.

Iubiti-va, dar sa fie gratuit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.