revelion 2017

Revelionul de anul acesta a fost diferit

Au fost diferite sarbatorile de anul acesta, acasa la parintii mei. Am scris aici, anul trecut in martie, despre moartea bunicii.

Nu prea imi place sa scriu despre lucruri negative. Nu cred ca daca le ignor ele nu mai exista, ci nu imi place sa tot repet si retraiesc momente pe care oricum nu le mai pot schimba.

Am suferit enorm, probabil o sa mai sufar pana cand voi invata incet-incet sa imi reprim din amintiri. Cam asa am facut de fiecare data cand a murit cineva important pentru mine.

Ce a insemnat bunica pentru mine!

Cu ea va fi mai greu, pentru ca a fost o parte importanta in viata mea, la fel ca si parintii. Cu ea va fi mai greu si pentru ca relatia noastra a fost una cu bune si rele. Am trait zi de zi alaturi de ea atunci cand m-am format ca si om.

Fara sa vreau, o parte din caracterul ei mi-a marcat copilaria si a ramas imprimat in pasiunile, defectele, parerile, trairile mele.

Cu toate ca in copilarie imi doream de multe ori sa plec de acasa din cauza ei, am ajuns, ca adult fiind, sa o apreciez.

Faptul ca disparut din viata mea fara “preaviz”, a facut ca despartirea sa fie si mai grea.

Sarbatori de iarna in familie, o familie incompleta

Revelionul de anul trecut, 2015-2016, l-am petrecut alaturi de ea si a fost unul plin de rasete, glume. Nu stiam atunci ca va fi ultimul, nici nu era cazul sa ma gandesc la asa ceva.

Cand am fost anul acesta de sarbatori acasa, a fost diferit, ciudat as putea scrie.

Nu m-am obisnuit inca sa nu fie si ea acolo. Ma astept sa deschida o usa, sa aduca lemne in casa si sa zica: “barbatii vin tot timpul cu mana-n fund”.

Sunt amintiri, multe dintre ele frumoase. A fost o vacanta diferita si asa va fi de acum inainte.

Viata are parti bune si rele, sa nu uitam asta!

Dar, vreau sa va impartasesc si ceva foarte frumos, o experienta unica in viata mea: noaptea de revelion 2017.

Pentru ca prietenul meu isi dorea foarte mult sa mearga la o petrecere privata organizata de un cantaret pe care el il apreciaza, am decis sa plecam pentru cateva zile. Amanasem deja de prea multi ani acest eveniment.

Cu toate ca am plecat ferm convinsa ca nu o sa-mi placa. Cu toate ca nu avusesem cele mai fericite sarbatori de iarna si ma gandeam doar cum trece timpul si cum oamenii importanti noua nu mai sunt. Cu toate acestea m-am simtit foarte bine, m-am distrat.

Revelion in Viena: o experienta unica!

Parca nu imi vine sa cred ca scriu cuvantul distractie si il asociez cu noaptea de revelion. N-am mai facut-o pana acum. Eu nu sunt omul care se distreaza, nu sunt omul petrecerilor.

Dar o petrecere privata, intr-un castel din centrul Vienei, cu oameni din toate colturile lumii (Slava Domnului ca nu au fost si romani), cu muzica pe gustul meu, a fost ceva aparte.

Pentru prima data am trecut in Noul An plina de optimism, cu un zambet real pe buze, fara sa vorbesc la telefon cu NIMENI!

Pentru mine Revelionul de anul acesta a fost “esti nebun, cat de tare a fost!”. Cam asta a fost expresia pe care am repetat-o cateva zile.

Thanks Ryan Leslie!

sursa imaginii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.