Sa fii femeie singura nu e usor, dar si despre filmul anului!

Sa fii femeie singura nu este atat de usor pe cat pare. Deoarece nu ai acea jumatate “puternica” langa tine, uneori vei fi “vulnerabila” in fata societatii.

Si nu glumesc deloc. Imi amintesc perioadele in care eram singura si stiu prin ce trec prietenele mele care sunt si acum.

O femeie singura …

Esti un fel de “prada” in fata multor barbati. Chiar si daca il ai pe cel mai “rahitic” barbat langa tine si tot e ceva mai bine decat sa fii singura.

Probabil cu aceasta idee in minte, o companie imobiliara din Japonia a realizat proiectul “Man on the Curtain”.

Ce presupune asta? O proiectie realizata de un telefon inteligent printr-un videoproiector, va aparea la fereastra, in umbra.

Adica daca cineva te urmareste sa vada daca esti singura acasa, va avea o surpriza. Acea proiectie va fi a unui barbat care boxeaza, aspira sau se imbraca.

Inca nu este finalizat acest proiect, dar cand va fi se va pune spre comercializare.

Si asa cum ne-am dat si noi deja seama, rolul acestei proiectii va fi de a proteja femeile care locuiesc singure.

Avengers: Infinity War este filmul anului 2018

Daca tot vorbim despre barbati si femei puternice, fara nicio legatura cu ce am scris mai sus, va invit sa mergeti sa vizionati “Avengers: Infinity War” (nota imdb 9.2).

Cred ca este unul din cele mai bune filme ale acestui an. Sunt parca tot mai putine filme care sa te “scoata” din sala de cinema cu dorinta acerba de a-l vedea pe urmatorul.

Clar “Wonder Woman” (de la DC), “Black Panther” (Marvel), “DeathPool” (Marvel si Fox), “Suicide Squad” (DC) (primele care-mi vin in minte acum), sunt filme foarte bune.

Dar acest Avengers este foarte bine realizat, din toate punctele de vedere. Ca si poveste, ca si efecte vizuale, ca si legaturi intre supereroi.

Totul este bine construit si te face sa-ti doresti sa fie mai lung, sa nu se termine.

Ma gandeam acum de ce nu e si Ant-Man si Hawkeye (sper ca asa se numea caracterul lui Jeremy Renner), dar probabil dura si mai mult sa mai filmeze scene si cu ei.

sursa imaginii: https://bit.ly/2HyRTVL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.