indecis

Sa fii indecis chiar si atunci cand esti pasionat de ceva …

Am revazut “The Prestige”. Cred ca e a doua sau a treia oara cand il vad de cand a aparut. Nu inteleg cum functioneaza mintea mea si de ce uit uneori filme atat de bune.

Probabil ca sa ma pot bucura de mai multe ori de acelasi lucru. O fi si asta o “ramasita” a copilariei “lipsita de incidente”.

Este important sa fii pasionat de ceva. Sa iubesti ceea ce faci este mare lucru. Cei care sunt pasionati de ceea ce fac vor putea lucra non-stop si nu se vor plange.

Dar este destul de greu sa-ti gasesti adevarata pasiune. Sau cel putin pentru mine asa este. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt cel mai indecis om pe care-l cunosc.

Alegerile ne fac ceea ce suntem

La un moment dat in viata incepi sa stii ce-ti doresti si spre ce te indrepti. Si cred ca asta tine strict de educatie.

Daca nu te nasti “inzestrat” sau talentat, atunci trebuie sa incepi sa-ti constientizezi punctele forte.

Tinand cond de acestea, vei incepe sa-ti construiesti incet-incet viitorul. Dar cand faci asta? Atunci cand alegi liceul, facultatea? Atunci cand iti alegi profesia?

Cum vei stii ca nu e prea repede sau prea tarziu? Sau cum vei sti ca ai ales corect?

Sa fii indecis este  …

Sunt intrebari care ma chinuie de cand a trebuit sa iau marea decizie a vietii mele: ce liceu voi urma. Este mai simplu atunci cand cineva alege in locul tau.

Sincer, pentru mine, asa a fost. Toate deciziile pe care le iau, stiu sigur ca nu voi trai fericita cu ele. Nu am incredere deloc in mine.

Voi fi tot timpul dezamagita si imi voi dori mai mult, altceva, totul. Sper ca daca voi avea copii sa nu mosteneasca asta de la mine.

Probabil cel mai rau lucru pe care-l poti mosteni este indecizia. Este o arma fatala. Este piedica in fata unei vieti fericite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.