fii bun cu animalele

Sa mergi cu animalul de companie la locul de munca poate fi normalitate!

Stiati ca exista firme care le ofera angajatilor cateva ore sau chiar zile de concediu? La fel cum exista si firme care permit accesul la locul de munca cu animalul de companie.

Stiu ca pare greu de crezut, mai ales pentru o tara ca si Romania. Stati linistiti, la noi inca nu a ajuns aceasta “moda”.

Mai exista, izolat, firme care permit angajatilor accesul cu animalele de companie. Sunt insa prea putine si in companiile in care “gandirea” este occidentala.

Tu mergi cu animalul de companie la locul de munca?

In tarile civilizate, in cadrul anumitor companii, daca adopti un animal de companie primesti zile libere. Tocmai pentru a putea sa-i facilitezi acelui “suflet” procesul de mutare care ii schimba viata.

Mi se pare geniala ideea, pentru ca imi amintesc cat de greu a fost la inceput cu Axel. Luandu-l din mediul in care a crescut, noua casa poate fi ceva stresant pentru un animal.

Dar, daca ai timp sa stai cu el, astfel incat sa il faci sa inteleaga ca nu l-ai luat de acolo ca sa il abandonezi din nou, totul va fi in regula.

Un animal de companie presupune multa responsabilitate. Trebuie sa ai grija de el, pentru ca viata lui depinde de tine, de deciziile pe care le iei zilnic.

Viata poate fi mai frumoasa!

Sa il hranesti, sa il plimbi, sa ai grija atunci cand e bolnav, sa ii oferi atentie, educatie si iubire. Ce primesti la schimb?

Ei bine, iubire neconditionata! E ceva ce unii dintre noi primim doar din partea unui animal de companie astfel de iubire. Si nu sunt deloc rea.

Din pacate, uneori viata ne priveaza de acest gen de iubire.

Adopta un caine, o pisica, iubeste-i ca si cum ar fi membrii ai familiei. Ai grija de ei si respecta-le dreptul la viata.

Asa cum si ei iti vor face fiecare zi mai frumoasa! Garantat!

One thought on “Sa mergi cu animalul de companie la locul de munca poate fi normalitate!

  1. o femeie

    nu stiu ce tara da zile libere pt adoptarea ed animale, dar imi surade sa ma mut, asa ca zi-ne, as putea sa adopt porcusori de guineea pt ca dupa ce am fost babysitter sunt convinsa ca pot avea grija cumsecade de ei..

    Altfel nu sunt de acord cu venit cu animalul la munca. Sunt alergica la pisica si mi-e frica de caini iar de serpi am o fobie (frica din aia carnala de sar pe masa, daca stii la ce ma refer).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.