Sandwich-ul care a inghitit aripioarele picante

Subway si-a deschis “portile” si in Romania, mai exact in Piata Victoriei (Bucuresti). Varianta “mai sanatoasa” a mancarii de tip fast-food, primul restaurant al lantului American, a avut momentul de glorie ieri dimineata (Marti-10.04), cand obiectivele si blitz-urile tuturor au stralucit printre baloanele verzi si galbene.

sandwich subway

Pozitionarea strategica, intr-o zona de birouri, are atat avantaje cat si dezavantaje. Piata Victoriei nu duce lipsa de clienti “infometati”, insa numarul mare de Fast-Food-uri din zona: Gregory’s (competitor direct), Spring Time, McDonald’s (competitor direct), sau chiar si Starbucks, vor face batalia pentru suprematie mult mai interesanta. Asadar o zi la birou va fi mult mai scazuta in calorii, dar si mult mai sanatoasa.

meniu subway

Recunosc ca deja am savurat bunatatile culinare si nu am decat cuvinte de lauda (chiar daca instinctul de turma a creat cozi ca pe vremea “raposatului”). Exista o oarecare diferenta intre produsele oferite in fiecare tara, probabil noi, consumatorii, stabilim aceasta diferenta. Compania a anuntat ca in urmatorii ani o sa extinda acest tip de restaurante in intreaga tara, urmand sa dezvolte si serviciul de livrare la domiciliu, atunci cand vor fi suficiente unitati deschise.

preparat subway

Pretul unui sandwich incepe de la 8 lei, bauturile carbogazoase pornesc de la 4 lei iar desertul de la 3,5 lei, asadar preturile sunt accesibile pentru toti “corporatistii” din zona, si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.