saptamana mosilor

Saptamana mosilor

Luni, in timp ce imi asteptam iubitul sa iasa de la doctor, ascultam linistita muzica in masina. Oglinzile erau inchise, eram parcata mai mult decat regulamentar, daca ar exista o astfel de parcare.

Si, dintr-o data, peste muzica lui Ryan Leslie care rasuna din difuzoare, aud un sunet de metal lovit. Primul instinct (si cel bun de data asta) a fost sa ma uit in oglinda din dreapta lateral, pentru ca pe partea mea eram parcata in paralel cu trotuarul si cu siguranta nu era ceva acolo.

Cand ma uit in lateral, un sofer “cu experienta”  care conducea un Renault Symbol, imi zgaria de zor masina. Am claxonat, din dorinta de a-i atrage atentia ca sunt in masina. El probabil nu auzea pentru ca la cei 60-70 de ani ai lui auzul cu siguranta nu mai era punctul forte.

Si-a continuat deplasarea si a reusit sa-mi zgarie din spate pana in fata masina, inclusiv oglinda care era inchisa (spre norocul ei).

Am claxonat inca de vreo 2 ori si ma pregateam sa ies nervoasa din masina, cine isi doreste sa se certe cu o persoana in varsta care ar putea sa-i fie bunic!?

Dar ce sa vezi, pe cand am coborat eu din masina, mosulica era dus. N-am reusit sa-i mai citesc numarul de inmatriculare.

Si uite asa, m-am trezit in mijlocul unei strazi inguste, stand uimita. Nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa plang!

Avea loc suficient sa treaca de mine. Daca prima data cand m-a atins oprea si tragea putin de volan, nu imi zgaria toata masina. Pur si simplu nu a vrut, el a stiut mai bine.

Eu sunt o femeie tanara, el e un domn cu experienta care conduce probabil dinainte sa ma fi nascut eu. Cum puteam castiga in fata lui? N-aveam cum! Sa ma multumesc ca nu isi trimite minerii sa imi dea o lectie de viata! Doar, nu asa se face!?

Tot din aceeasi categorie, sa nu mai zic ca nu am avut “Saptamana Mosilor”, a doua zi, in parcare la Kaufland.

Ma indrept spre spatiul destinat carucioarelor si vad un mosulica care ducea un carucior sa il “parcheze”.

Nu stiu voi cum sunteti, dar mie imi sunt tare dragi unii mosulici pentru ca imi aduc aminte de bunicii pe care nu ii mai am.

Si merg spre el sa-i ofer 50 de bani ca sa-mi dea caruciorul, sa nu il mai duca pana acolo. Am observat eu ca acel carucior era fara banut, dar am crezut ca doar mi se pare. Cand sa ii iau caruciorul, ezit sa ii dau banutul pentru ca nu avea unul.

Ma uit la fata mosului, el astepta cu stupoare cei 50 de bani si voiam sa ii zic “Pai nu aveti banut, nu va mai dau”. Dar ceva m-a oprit, pentru ca fata lui era deja nervoasa si intrigata de nesimtirea mea ca nu i-am dat deja banutul.

II dau cei 50 de bani, el pleaca injurandu-ma si stau prostita in fata supermarket-ului. Timp de 30 de secunde am stat exact ca in ziua anterioara, prostita de un mos, nestiind daca sa rad sau sa plang!

Cine nu are batrani, sa-si cumpere!

sursa imaginii: http://bit.ly/2l11XL6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.