orgasm

Sexul ar trebui sa fie o practica normala chiar si de sarbatori

Asa cum am mai scris deja, sarbatorile de iarna inseamna familie, iubire, sentimente de bine si multa-multa fericire.

Parca in aceasta perioada se discuta prea mult despre cat si ce mancam, despre cat dormim si ce facem. Prea putine discutii despre sentimentele noastre, despre ceea ce simtim.

Motiv pentru care, in randurile de mai jos o sa incerc sa scriu putin despre ceea ce ar fi normal sa simtim in aceasta perioada.

Separarea dintre sexe

In urma cu cativa ani blamam acea separare dintre sexe: barbatii intr-o parte si femeile in alta. Cam asa arata in mod normal, in fiecare familie, sarbatorile de iarna.

Nu intelegeam de ce trebuie sa adoptam si noi modelul musulmanilor, asa ii zic eu. Dar, gandindu-ma mai bine, aceasta practica este veche, nu e de azi sau de ieri.

Din nefericire, aceasta separare nu se face doar in momentul in care socializam unii cu altii, ci si in dormitor.

Am uitat ca, pentru a fi fericiti, trebuie sa avem o viata sexuala activa. Am uitat ca sexul nu mai este de mult timp un subiect tabu.

Sexul ar trebui sa faca parte din rutina zilnica

Si, din pacate, uitam ca tot ceea ce facem in dormitor ar trebui sa reprezinte un fel de “relaxare”, “eliberare de stres”. Eu ii zic un fel de vizita la psiholog.

Daca discuti cu partenerul tau, daca esti deschis la sugestii si daca reusesti sa treci peste inhibitii, ai putea fi fericit.

Sexul si implicit orgasmul (atentie, nu ala pe care il mimam) ne ajuta sa fim mai fericiti. Ne ajuta sa trecem mai usor peste toate greutatile vietii.

Fiecare trebuie sa-si gaseasca echilibrul in viata. Daca acel echilibru inseamna sa facem mai des sex, sunt cu totul de acord.

Nu uitati ca cele mai frumoase momente in familie, in cadrul acestor sarbatori de iarna, ar trebui sa fie si cele petrecute in propriul dormitor.

sursa imaginii: http://bit.ly/2C89WQR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.