Si coafura rezista, rezista

“Londra, vant puternic, coafura rezista”…una dintre cele mai importante companii din lume care vinde produse pentru ingrijirea parului, Schwarzkopf & Henkel este compania de cosmetice care a demonstrat tuturor ca stie cum sa ramana “la inaltime”, indiferent de concurenta. Unul dintre numele “sonore” pe care compania le foloseste pentru a isi promova produsele, este cel al fotomodelului si moderatorului TV, Heidi Klum.

Si coafura rezista, rezista
Coafura rezista

Despre Heidi, nu pot scrie ceva ce nu se stie deja, a fost un fotomodel cu un succes incredibil incepand cu anii ’90, a colaborat cu celebra casa Victoria’s Secret (toata lumea stie cat de greu este sa ajungi acolo), iar in prezent pe langa divortul de SEAL si lupta pentru custodie, este moderatoare TV. O asemanare care pentru mine este cel putin interesanta, este faptul ca tatal lui Heidi Klum a fost un chimist care a detinut o functie de conducere intr-o companie de parfumuri (mama acesteia a fost coafeza), iar Hans Schwarzkopf a fost un chimist care a deschis in Berlin o farmacie cu o sectiune de parfumuri, care in scurt timp a revolutionat universul produselor pentru ingrijirea parului.
Heidi Klum reclama Schwarzkopf Taft
Heidi si reclama Taft

Asadar frumoasa nemtoaica, Heidi Klum, a avut probabil un motiv intemeiat atunci cand a ales sa isi asocieze numele cu aceasta companie, sau sa fie oare remuneratia cea care a avut drept de veto?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.