promotii

Si voua va plac promotiile?

Cand eram copil, maica-mea obisnuia sa ne inscrie in toate concursurile. Uneori, foarte rar, mai si castigam premii modice.

Imi amintesc si acum fata amuzanta a lui taica-miu, pentru ca lui nu-i placea deloc aceasta activitate. Dar stia ca o face pe ea fericita si se abtinea din a comenta.

De obicei copiii preiau din pasiunile/defectele parintilor. Nu stiu exact care este motivul, dar acest “microb” nu s-a lipit si de mine. Pana cand l-am cunoscut pe Domnul El.

Suntem fanii promotiilor

In cei aproape zece ani de cand suntem impreuna am participat la toate promotiile care ne-au “iesit in cale”.

Cand mergem in supermarket stiu sigur ca o sa gaseasca un concurs la care ne putem inscrie. De obicei discutia incepe asa:

EL: “Ce zici de iaurtul Danone?”
EU: “Mananc Napolact, din inima Ardealului, doar stii (glumesc)!”
EL: “Macar o data putem sa luam si noi Danone”.

Si uite asa, vrand-nevrand, ne inscriem online la toate porcarioarele de mici promotii la care nu castigam niciodata.

Nu as vrea totusi sa mint in halul asta, am mai si castigat de-a lungul timpului. Am un tricou de la Pepsi, doua mini-frigidere de la Coca-Cola (astea chiar imi plac), cate o cana sau un pix, o baterie externa. Momentan doar astea mi-au venit in minte.

Uneori trebuie sa stii ca sansa nu bate de doua ori la aceeasi usa

In ultimii ani imi tot doream o bicicleta, dar pentru ca stiam mai mult ca sigur ca o voi lua degeaba, am tot amanat acest “vis”.

Alaltaieri seara al meu iubit imi zice ca Primaria Capitalei ofera un voucher in valoare de 500 de lei pentru fiecare mitica care isi doreste o bicicleta.

Hmmm, n-ar fi rau, ma gandesc eu. Hai sa ne inscriem maine. Prima promotie cu care chiar am fost de acord.

Si pentru ca asa se intampla in astfel de situatii, am amanat inscrierea pana ieri seara cand nu am putut sa ne mai inregistram (pentru ca a fost oprita/suspendata campania).

Din cate am inteles motivul ar fi numarul foarte mare de solicitari care au fost primite. Poate anul viitor, daca nu uitam si daca o sa mai fie aceasta “mega-oferta”!

sursa imaginii: http://bit.ly/2w3pLny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.