“Simte momentul” alaturi de Christina

Cu totii ne amintim de melodia “Reflection” care in anul 1998 a fost inclusa pe coloana sonora a peliculei animate “Mulan”, piesa care a reprezentat si inceputul carierei muzicale a Christinei Maria Aguilera. Extrem de frumoasa si tanara, putin sfioasa si adoptand o tinuta cu siguranta nu pentru varsta ei (un costum negru), Christina reusea sa starneasca in adolescentele care eram in acea perioada fiorii unei “cochetarii” despre care inca nu aveam habar. Treptat tanara artista a inceput sa adopte tinute din ce in ce mai provocatoare, melodii din ce in ce mai incitante (“Genie in a Bottle”, “What a Girl Wants”) si astfel a inceput sa se maturizeze, alaturi de noi.

Cunoscuta pentru puternica sa voce, Christina Aguilera a reusit sa se impuna pe scena muzicii internationale cantand diferite stiluri muzicale si impresionand chiar si ca si actrita. Devenita celebra si bogata, Aguilera incepe sa isi dezvolte o “cariera” datorita actiunilor sale caritabile, lanseaza o linie de parfumuri de succes, militeaza pentru drepturile femeilor, copiilor si homosexualilor, se reinventeaza periodic si devine astfel o artista completa, extrem de indragita la nivel mondial.

In ultimii ani insa faima artistei a fost lasata in umbra deoarece aceasta se ingrasase foarte mult, exagerat de mult ar spune cele mai multe guri rele. Si astfel toate frustratele din lume aveau subiecte de discutie, de parca kilogramele in plus ii eclipsau vocea de soprana. Ma bucura faptul ca in ultimul timp artista a decis ca este necesar sa isi recapete silueta care a si consacrat-o. De asemenea ma bucura faptul ca a aratat impecabil pe scena Billboard Music Awards in rochia scurta neagra cu decolteu si ca interpretarea piesei “Feel this moment” (alaturi de Pitbull) a reusit sa ridice in picioare audienta. Acum ce ar mai trebui sa ii reprosam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.