Sofez… deci ma enervez

Femeile sunt considerate o adevarata “problema” in trafic, de cele mai multe ori barbatii fiind cei care le incadreaza in aceasta categorie. Chiar daca sunt femeie si mi-as dori sa pot contrazice aceasta afirmatie, recunosc ca cele mai multe dintre situatiile neplacute petrecute in trafic au la “origine” o reprezentanta a sexului frumos. Exista si situatii in care barbatii sunt la fel de “feminini” in ceea ce priveste sofatul, insa nu vreau sa incep dezbateri pe acest subiect. Sustin cu tarie importanta unui examen dificil deoarece nu trebuie ca oricine sa aiba permis auto, sunt persoane care nu au nici o tangenta cu sofatul si din acest motiv acestea nu ar trebui sa puna in pericol viata altora.

Ma bucura foarte mult faptul ca in ultimii ani examenele scrise pentru permis au devenit tot mai dificil de luat, numarul intrebarilor si categoriilor s-a marit, iar corectitudinea a inceput sa apara. Ma bucura faptul ca acum cei care incearca sa obtina cele 22 de puncte necesare admiterii iau in serios chestionarele auto drpciv si faptul ca acestia isi aloca tot mai mult timp studiului. In sprijinul celor care isi doresc sa invete intr-o maniera “eleganta” si moderna au aparut site-urile care ofera online tot ajutorul necesar.

Puteti gasi materialul didactic care va invata tot ceea ce inseamna legislatie rutiera, puteti gasi toate indicatoarele rutiere si semnificatia acestora, dar si o multime de situatii teoretice care pot aparea atunci cand conduceti in realitate. Toate acestea va ajuta sa va familiarizati cu viata unui conducator auto, va ajuta sa invatati pentru examenul care urmeaza si va ajuta chiar si sa il treceti cu brio.

Este foarte important sa gasiti toate intrebarile care pot aparea in timpul examenului auto, in acest fel nu veti avea surprize si nu va veti afla in fata unor situatii nemaiintalnite. Ganditi logic fiecare situatie, puneti in aplicare tot ceea ce ati invatat si veti observa ca este foarte usor sa luati decizia corecta. Nu va dati batuti chiar si atunci cand nu ati inteles o anumita intrebare, reevaluati fiecare situatie si tineti cont de tot ceea ce ati citit.

Veti observa ca daca ati inteles partea teoretica singurul lucru pe care trebuie sa il mai invatati este doar sa controlati bine masina, iar prin practica si experienta veti reusi si acest lucru. Conduceti prudent, respectati regulile de circulatie si pe ceilalti conducatori din trafic, fiti atenti si totul va fi bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.