Spanx si feminitatea

Spanx si feminitatea

Setea de cunoastere mi-a prezentat-o astazi pe Sara Blakely, cea mai tanara femeie care apare in clasamentul Forbes. Si cum probabil o sa zica toata lumea, e ziua femeii, de ce tocmai ea, de ce nu o mama eroina, sau o fiica iubitoare, eu consider ca Sara merita sa ii dedic aceste randuri. Ce ar insemna zilele noastre fara o pereche de pantaloni elastici care sa ascunda cele cateva kilograme in plus pe care iarna obisnuieste sa ni le aseze, uniform sau nu, pe trupuri. Sara Blakely a revolutionat industria lenjeriei intime prin inventarea celebrilor Spanx, desuurile menite sa te transforme peste noapte si sa iti modeleze formele.

spanxIn perioada in care hoinarea din casa in casa pentru a vinde faxuri, umiditatea o deranja simtitor. Astfel nevoia unor desuuri care sa ii stea fixe pe picior, fara sa o incomodeze si care sa nu aiba talpa, a prins viata. Deoarece acestea nu se gaseau, si-a pus la bataie economiile (cei 5.000 de dolari) si a inceput sa se informeze despre cum poate sa puna in practica aceasta dorinta. Intampina o multime de refuzuri deoarece nimeni nu vroia sa investeasca intr-un nume pe care nu il cunoasteau, si intr-o afacere pe care o considerau moarta inca din fasa. Ajunge in zilele noastre sa ne uimeasca prin perseverenta si devotament devenind una dintre cele mai bogate femei din lume.

In anul 2000, cand Oprah anunta ca Spanx este produsul ei preferat din acel an, afacerea se dezvolta considerabil. Ironia sortii face ca in acea perioada Sara nu avea nici macar un website creat. Ramane la fel de modesta de-a lungul anilor, si-a dezvoltat afacerea prin varietatea produselor oferite. Din 2010 a lansat Spanx si pentru barbati, numai cuvinte de lauda pentru cea care si-a urmat visul, indiferent de obstacolele intalnite in cale. vedete purtand spanx

Asadar, frumoasele mele, hai sa incercam sa ne urmam visul, indiferent cat de stupid pare. Indiferent de piedicile intalnite, doar perseverenta si munca te poate ajuta sa realizezi tot ce iti imaginezi. Va doresc o zi cat se poate de magnifica! Nu uitati ca Ziua Femeii e in fiecare zi, nu ne trebuie o sarbatoare legala pentru a ne aminti acest aspect, trebuie doar sa zambim…feminitatii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.