Sugestie de vacanta

De obicei nu planuiesc vacantele, prietenul meu este mai mult decat calificat in a gasi cele mai bune “promotii” astfel incat vacantele noastre sa fie ieftine si de calitate (dupa o expresie olteneasca: “ieftin ca Braga”, desi in zilele noastre Braga nu este o bautura tocmai ieftina si nici usor de gasit).

De prea mult timp imi doresc sa vizitez Italia, simt ca o sa avem o “relatie” ceva mai aparte, insa pana acum nu am reusit sa merg decat in Venetia pentru un weekend.

Cand am vazut imaginile cu acest restaurant situat intr-o grota care iti ofera imagini spectaculoase asupra marii (Adriatica) dezlantuite putin mai jos de picioarele tale .. am deschis rapid cateva website-uri sa imi caut o cazare ieftina in zona Bari.

restaurant grota polignano restaurant grota

Ce poate fi mai frumos decat sa sarbatoresti un eveniment important din viata, alaturi de persoana sau persoanele dragi tie, intr-o locatie pe care nu o vei uita cu usurinta.

Grota-restaurant este situata in orasul Polignano a Mare (aproape de orasul Bari din sudul Italiei), iar peisajele calcaroase din jurul acesteia cu siguranta iti vor “taia respiratia” de fiecare data.

restaurantul din grota din polignano a mare restaurantul italian din grota restaurantul palazzese

Daca vreti sa cunoasteti si putin din istoria restaurantului, grota a fost “locuita” inca din perioada Neoliticului, fiind chiar si o colonie greceasca. Restaurantul in sine a inceput sa fie “folosit” inca din anii 1700 cand nobilii din zona se adunau aici pentru a se rasfata asa cum se intampla si in zilele noastre.

restaurantul din grota de langa Bari restaurantul din grota in sudul italiei restaurantul din grota

Deasupra restaurantului gasiti si un hotel care va poate oferi cazare, asadar incercati o vacanta in sudul Italiei care cu siguranta va va oferi amintiri greu de uitat.

grota-restaurant

Chiar ma gandeam ca trebuie sa fie destul de interesant, ca si femeie, sa fii ceruta in casatorie intr-o locatie de genul acesta.

restaurant italian din grota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.