elon musk tesla

Sunt fan Elon Musk de cand am citit prima data despre el!

Elon Musk este in atentia tuturor de cand a “fumat” (daca putem numi in acest fel acea pufaiala) un joint in cadrul emisiunii lui Joe Rogan.

Cu toate ca nu-mi amintesc de ce nu am mai scris pe blog despre geniul acestui inginer, programator, inventator, om de afaceri, sunt pasionata de tot ce a lansat.

Cateva informatii generale despre acest geniu

Despre Elon Musk am auzit dinainte de a deveni “subiect de interes” pentru media. Dinainte de a lansa diferite afirmatii controversate in social media.

Chiar si dinainte de a fuma un joint in cadrul unei emisiuni online.

Fiecare geniu trebuie inteles. Iar pentru asta trebuie sa lasi prejudecatile in spate. Sa inveti sa fii deschis la sugestii.

Daca nu intelegi ceva, poti spune clar asta, nu trebuie sa te arunci in acuzatii, doar pentru ca mintea ta nu poate concepe asa ceva.

Este un geniu si cu toate ca nu am avut idoli sau mentori, pot spune ca este un fel de idol, pentru mine.

Nu am statui, nu ii caut afirmatiile, nu il urmaresc non stop. Dar cand il vad, inteleg ce vrea sa spuna si mi-ar placea sa pot face si eu ce incearca sa faca el.

Elon Musk chiar face ceva

Pentru ca, rare sunt cazurile in care un miliardar isi dedica viata pentru a salva planeta. Ce se mai poate, pe ici-colo.

Sau daca nu salveaza planeta, incearca sa ne salveze pe noi.

Mai sunt miliardari care doneaza bani pentru anumite cauze sau isi folosesc imaginea pentru a influenta omenirea, gandirea.

Dar Elon Musk face chiar el toate astea.

Daca as avea posibilitate financiara, Tesla cu siguranta ar fi masina pe care as conduce-o in prezent. Fara doar si poate.

Cu toate ca nu avem multe statii de reincarcare si probabil ar fi uneori o aventura drumul pana in Ardeal, pe Valea Oltului.

Informativ: nu e nicio statie de reincarcare intre Ramnicu Valcea si Sibiu.

sursa imaginii: tesla.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.