Sunt femeile pasionate de jocuri?!

Exista multe afirmatii gresite care se fac la adresa femeilor, iar printre acestea se numara si cea care specifica faptul ca femeile nu sunt pasionate de jocuri (in special cele pe calculator). Iar pentru a va lamuri de ce consider ca aceasta afirmatie este gresita, o sa va impartasesc faptul ca eu cunosc foarte multe fete impatimite dupa astfel de jocuri.

De la una dintre acestea am „dobandit” si eu aceasta pasiune, nu intr-o varianta extrema ci doar asa, mai pentru „relax”. Am cunoscut-o in primul an de facultate, era o fata retrasa, baietoasa chiar, colega de camera a unei colege de facultate. Dupa ce am urmarit-o o perioada (cum joaca), am inceput sa caut si eu astfel de jocuri si sa le descarc, imi placea in mod special cs 1.6 modificat.

Recunosc ca am pierdut cateva nopti bune, recunosc ca puteam sa iau note mai mari la examenele din sesiunea respectiva daca invatam si in perioada in care jucam, insa recunosc si ca am petrecut momente de calitate. Si uite asa, de la a nu intelege persoanele care isi dedica viata acestor jocuri, am ajuns sa practic chiar si eu download jocuri impuscaturi. Acesta este motivul pentru care eu nu sunt de acord cu afirmatia in care fetele nu au „nici in clin, nici in maneca” cu jocurile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.