plans

Sunt multe motive pentru care ar trebui sa zambim

Cateva motive bune sa zambim. Astazi despre asta vreau sa scriu. Pentru ca este ceva ce incerc in ultimul timp sa regasesc.

In urma cu ceva mai bine de 10 ani viata nu era deloc usoara pentru mine. Aveam mult mai putine motive sa fiu fericita.

Cu toate astea, toata viata am fost un copil si un adolescent fericit. Frustrat de dereglarile hormonale, asa cum e firesc, dar fericit in cea mai mare parte a timpului.

Impacat oarecum cu viata pe care o traiam, cu toate ca nu era cea mai frumoasa.

Uneori este greu sa zambim sau pur si simplu uitam

Astazi, cand nu pot spune decat ca am multe motive sa zambesc si sa fiu fericita, constat ca starea generala este de tristete. Si nu-mi doresc deloc sa imbatranesc in acest fel.

Ce s-a intamplat pe drum, de ce mi-am pierdut acea veselie? Probabil m-am maturizat tarziu. Cred ca nu am acceptat faptul ca am anumite responsabilitati si am continuat sa vad totul ca si pe ceva ce nu ma poate afecta.

Acum consider orice foarte important, imi e frica sa-mi asum riscuri. Percep aproape totul ca fiind ceva negativ si uit sa ma bucur de lucrurile frumoase.

Ce faceam si ce as putea face pentru a zambi mai des? Glume, bancuri, filme amuzante, discutii cu oamenii pe care-i iubesc.

Motive pentru care ar trebui sa zambim mai des

Sunt doar cateva care-mi vin in minte. Sa stau minute-n sir admirandu-mi patrupedul si bucurandu-ma de faptul ca il am. Acesta este un motiv de asemenea wow, foarte important.

Multe chestii marunte ne pot reda fericirea, chiar si pentru o perioada scurta de timp. Nu trebuie sa fim fericiti 16 ore pe zi, este imposibil.

Dar daca in fiecare ora gasim cel putin 5 minute in care sa fim relaxati si sa zambim, este mai mult decat ne putem dori.

Iar pentru asta trebuie sa-ti doresti sa ajungi acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.