Tendinte pentru parul mediu

Un par aranjat corect iti poate schimba radical starea de dispozitie. In randurile urmatoare voi descrie cateva stiluri din care te vei putea inspira atunci cand vrei sa iti aranjezi parul de lungime medie. Aceste “tendinte” nu trebuie respectate literalmente, difera foarte mult forma fetei, tipul parului, dar si vestimentatia.

La inceput parea ca stilul anilor ’20 va reprezenta doar un val trecator in industria modei, si nu numai. Dar se pare ca aceste influente au prins radacini si s-au extins pana si in tendintele coafurilor. Parul tuns bob cu bucle adolescentine este una dintre modalitatile prin care anii ’20 se ancoreaza in prezent. Acest tip de coafura iti incadreaza frumos fata si iti ofera o atitudine boema si misterioasa.

bob cu bucle adolescentine

Coafura sub forma de coc se reinventeaza si devine utila aproape in orice situatie. Asadar cocul cu bucle intr-o parte te va transforma intr-o prezenta eleganta si cotidiana in acelasi timp. Este usor si rapid de realizat iar efectul va fi cel dorit, o aparitie spectaculoasa si feminina.

coc cu bucle pe o parte

O punte intre o coafura stilata si una neglijenta, acest tip de coafura stivuita si fixata in spate, este potrivita oricarei ocazii. Poti folosi agrafe mici, de culoarea parului pentru a il aduna, incearca sa il aranjezi cat mai natural dar in acelasi timp cu stil, doar asa vei obtine efectul dorit.

coafura stivuita si fixata

Eleganta la superlativ este oferita de bobul aranjat in stil retro cu bucla in spate. Chiar daca pare un tip de coafura care se “asorteaza” doar cu o rochie de seara, eu il recomand de fiecare data cand ai nevoie de un aspect elegant si in ceea ce priveste parul.

bob in stil retro

O puternica vibratie a anilor ’60 se regaseste in dubla rasucire frantuzeasca. Acest tip de coafura inspira un stil epocal, eleganta si rafinament. Trebuie sa ai grija atunci cand optezi pentru aceasta coafura, deoarece poti trece usor in extrema de “out of style”.

dubla rasucire frantuzeasca

Efectul de par umed este apreciat anul acesta. Pentru parul de lungime medie poti incerca o varianta de coc format din parul umed. Acest tip de coafura iti ofera un aspect relaxat si iti va pune in evidenta forma fetei.

coc cu aspect ud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.