Tendinte pentru parul scurt

Parul scurt ramane la moda chiar si in anul 2012. In cazul in care vrei sa te inspiri atunci cand iti alegi tunsoarea sau coafura preferata, poti vizualiza cateva “tendinte” ale anului curent. Nu uita ca aceste stiluri trebuie sa se potriveasca atat personalitatii, cat si formei fetei sau tipului de par.

Bobul modern ramane coafura care avantajeaza majoritatea femeilor care au parul scurt. Astfel poti uimi prin eleganta, rafinament si romantism, oricand doresti. Inspiratia anilor ’60 si-a lasat puternic amprenta asupra modei anului curent, iar tendintele din domeniul coafurilor au fost si ele atinse. Poti opta pentru volum atunci cand vrei sa realizezi coafura bob perfecta, il poti prinde cu o agrafa in partea laterala pentru a iti incadra fata, sau poti opta pentru o coafura rebela cu taieturi inegale.

bob inspirat din anii 60
bob cu breton
bob modern

Daca parul tau are tendinte de ondulare sau daca este deja ondulat, poti opta pentru o coafura in stil Afro. Iti poti defini buclele cu ajutorul produselor cosmetice sau poti opta pentru naturalete, totul depinde de cat de visatoare sau de indrazneata vrei sa fi. Acest tip de coafura nu este recomandat celor care au firul de par subtire si moale deoarece trebuie folosite prea multe chimicale si riscam sa il deterioram rapid.

par in stil afro
par scurt afro
stil afro

Apogeul parului scurt poate fi atins atunci cand parul tau are dimensiuni foarte mici. Poti alege o freza de tip “baietoi” pe care o poti pune intr-o lumina rock sau militara. Orice alegere vei face trebuie sa ti cont de forma fetei, nu trebuie ca doar personalitatea ta sa dicteze tendinta pe care o alegi deoarece poti gresi.

par scurt in stil rock
stil rock
coafura pentru par scurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.