enervanti

Tipologii de cumparatori in supermarket!

Imi fac veacul (inca imi place expresia) prin Kaufland, atunci cand vine vorba de cumparaturile zilnice. De cele mai multe ori merg seara, pentru ca atunci gasesc legumele si fructele la preturi foarte bune.

Al meu iubit rade de mine zicand ca merg sa ma bat cu mosii, si cam are dreptate. Avand un metru si jumatate, nu exagerez cu mult, imi e destul de greu sa ma tin pe picioare atunci cand 3 mosuleti si babute ma iau “prin invaluire”.

Cei care se bat pentru legumele si fructele aflate “la reducere”

Eu, sensibila de felul meu si iubitoare de bunici/strabunici, incerc sa fiu amabila si sa ma dau la o parte. Dar, de cele mai multe ori, ma trezesc eliminata complet din zona cu promotiile.

Nu ii inteleg de ce nu ar avea rabdare sa termin sa-mi pun si eu ardeii in punga si sa plec, oricum am fost inaintea lor si sunt mult mai rapida.

Chiar nu pot sa inteleg de unde atata nerabdare, cand oricum stau cateva minute bune ca sa-si cantareasca produsul si mai fac si scandal daca ceva ii deranjeaza (fie nu gasesc denumirea respectiva, fie nu corespunde pretul cu cel afisat la raft, diverse).

Asta ar fi prima categorie a oamenilor de la Kaufland care ma enerveaza. Categoria celor care te lovesc efectiv doar ca sa te inlature de la legumele sau fructele reduse, desi sunt suficiente pentru toata lumea.

Cei care lasa carnea pe unde apuca

A doua categorie e cea a nesimtitilor care fie abandoneaza carnea pe raioanele fara frigider, fie tin usa deschisa la vitrinele de carne pret de cateva minute doar ca sa citeasca ce scrie pe eticheta.

De parca nu pot lua caserola, inchide vitrina si apoi citi “romanul vietii”. Cel mai rau e ca fac asta fix la carnea ceva mai scumpa, curcan, vita, iepure (pe care nici nu o cumpara intr-un final).

Din acest motiv de doua ori am cumparat carne de vita stricata (desi era in termen), doar din cauza ca statuse la temperaturi ridicate prea mult timp.

Nu mai amintesc de cozile care se formeaza la carnea pe care o poti cumpara doar de la “macelari”. Faimoasele personaje care se prefac ca nu te-au vazut si se baga in fata ta sau cei care se prefac ca se uita in vitrina si raman acolo (poate nu ai tu tupeu sa le zici ceva si “tusti” in fata ta).

Cei care pun mana nespalata pe toate painile

De la legume si fructe am trecut la carne si ajung la paine. Aici exista categoria oamenilor imputiti, din cauza carora uneori imi cumpar paine vidata.

Cum poti sa bagi mana in vitrina si sa te apuci sa joci “itzy bitzy cu painile pe care altii le vor cumpara in urma ta?!

Sa nu mai amintesc de faptul ca oamenii din aceasta categorie pare si genul care nu au facut contact recent cu un doctor sau pur si simplu cu apa si sapun.

Cum?! Ce-ti trece prin capul ala?! Daca viata ar fi corecta, o sageata.

Astea sunt cateva tipuri de cumparatori pe care ii intalnim in fiecare tip de supermarket, nu doar in Kaufland.

Mai sunt cateva tipuri care ma enerveaza, deranjeaza sau doar imi provoaca greata, dar despre ei alta data.

sursa imaginii: http://bit.ly/2u2ByBj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.