Trebuie sa vedeti aceste reclame si acest film

Trebuie sa vedeti aceste reclame si acest film!

John Lewis este un lant de magazine high-end (adica de inalta calitate) din Marea Britanie. Acestia acopera toate departamentele, de la tehnologie, pana la mobila si chiar articole vestimentare.

La noi in tara nu exista, asa ca probabil ati auzit de ei doar daca ati vizitat Regatul Unit. Pentru ca sunt mare fan Anglia si pentru ca Londra este in topul oraselor “de suflet”, stiu de cativa ani de acest lant de magazine.

Probabil credeti ca produsele lor sunt cele care m-au atras, dar nu este asa. Reclamele lor mi-au “atins sufletul” si m-au facut sa plang de mult prea multe ori!

Reclamele John Lewis reusesc sa surprinda magia Craciunului

In fiecare an, inainte de sarbatorile de iarna, acestia lanseaza diferite reclame cu un puternic impact emotional, extrem de bine realizate.

Cam toate transmit acelasi mesaj: trebuie sa fim mai buni, mai uniti, sa ne iubim aproapele, sa incercam si sa invatam din nou sa fim fericiti.

Fie ca sunt animatii cu animale, fie ca sunt reclame in care copiii sunt implicati, toate iti vor “da de gandit” si te vor face sa iti doresti sa fii un om mai bun iarna aceasta!

Un film care ne face sa ne dorim sa vina mai repede sarbatorile

O alta recomandare, ca sa intram cu totii cat mai repede in spiritul Craciunului, este un film. Am reusit sa-l vad Duminica dar inca nu am scris despre el.

Este vorba despre “Daddy’s Home 2” (nota de pe imdb este 6,2 – destul de mare pentru o comedie). Ar fi bine sa va uitati si la prima parte, pentru ca este cel putin la fel de amuzanta.

Sincera sa fiu, nu aveam asteptari prea mari pentru ca de obicei cea de-a doua parte a unei comedii de acest gen nu mai reuseste sa te surprinda, dar merita vazut.

Relatia dintre parinte si copil nu este una usoara, dar Will Ferrell, Mark Wahlberg alaturi de “tatii” lor John Lithgow si Mel Gibson, reusesc sa ne faca sa intelegem care este “magia” din spatele sarbatorilor de iarna.

sursa imaginii: http://bit.ly/2ijwOUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.