uitatul la televizor

Uitatul la televizor este in crestere in Romania

In cazul in care ati mai “rasfoit” pana acum paginile acestui blog, probabil ati citit parerea mea despre uitatul la televizor sau mai bine scris: de ce nu ma uit la televizor.

In cazul in care nu ati avut rabdarea necesara ca sa cititi, pe buna dreptate, atunci o sa va reamintesc, pe scurt, motivele mele.

Nu ma uit la televizor pentru ca este o pierdere de timp, din punctul meu de vedere!

Cu toate ca in online putem face orice, romanii inca aleg televizorul!

Emisiunile de divertisment romanesti sunt groaznice (stiu ca oamenii de televiziune sunt interesati doar de audienta si implicit de bani, pe ei ii inteleg), stirile sunt slabute, iar filmele le poti viziona oriunde altundeva.

Avand acces la internet putem cauta si gasi aproape orice ne dorim. Cum e vremea, ce s-a intamplat in localitatea noastra, ce mai fac vedetele preferate, ce se mai intampla in lumea sportului sau ce ne mai pregatesc politicienii.

La nivel mondial, marile televiziuni se lupta in ultimii ani ca sa isi pastreze audienta, pentru ca tot mai multi tineri “fug” spre serviciile de streaming online.

Daca la nivel mondial televiziunea incepe sa isi piarda publicul, la noi in tara se intampla taman pe dos.

Uitatul la televizor devine un mit, in alte tari, nu in Romania!

Romanul nostru are cel putin doua televizoare in casa si isi petrece minim doua sau trei ore “devorand” continutul oferit “pe tava”.

Romanasul nostru se uita la stiri (sportive, politice, mondiale) si isi pierde timpul liber distrandu-se in fata televizorului.

Romanul nostru este multumit de ceea ce vede, motiv pentru care isi mai ia un televizor, si mai mare, si plateste in plus la abonament pentru a avea calitate HD.

Daca romanul nostru este fericit si multumit de calitatea televiziunii din tara noastra, ma intreb cum este romanasul nostru?

Eu sincer nu pot, imi este imposibil, sa vizionez orice tip de emisiune de divertisment “Made in RO” (cu toate ca formatul este cumparat din alte tari).

Din pacate asta este realitatea si eu nu o pot schimba!

sursa imaginii: http://bit.ly/2uWupD4

2 thoughts on “Uitatul la televizor este in crestere in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *