1 martie

Un 1 Martie frumos, urat, interesant, real, cu multa dragoste!

Anul trecut de 1 Martie eram acasa, incercam sa-mi fac amintiri frumoase. Acum doi ani cautam cu disperare prin capitala un neurochirurg, ca sa aflu daca intr-adevar bunica-mea mai are sau nu o sansa. Acum trei ani, nu mai stiu. Probabil stresata cu nunta.

Intr-un fel e foarte bine ca scriu aici, pentru ca imi amintesc exact si ceea ce memoria a ales sa nu retina.

Un 1 Martie cu bune si rele

Anul asta a fost un 1 Martie frumos. Cu multa cearta, pentru ca atunci cand eu si A avem de luat o decizie … ei bine, iese cu scantei.

Nu cred ca exista persoana normala care sa nu-si doreasca, uneori, ocazional, sa-si “reduca la tacere” partenerul. Si acum nu ma refer la a merge pana la capat, ci doar asa, cumva, ca un fel de pedeapsa.

Certurile “in familie” sunt cele mai periculoase. Pentru ca daca alegi sa “dai glas” sentimentelor cand esti nervos, nu o sa fie cea mai placuta experienta. Dar, trecand peste toate, asa cum o facem de ani de zile, a fost o zi reusita.

Pentru ca pentru mine luna Martie in ultimii 2 ani este despre morti, am ales sa depanam amintiri (si cu D.).

Cum ar fi daca!

Am ales sa ne amintim de toti cei care au avut un cuvant de zis in viata noastra. Cei care acum nu mai sunt. Cei care ne-am dori sa ne priveasca de acolo de Sus. Cat de frumos ar fi!

Eu imi imaginez ca imbolul martisorului este despre viata si moarte. Asa aleg eu sa privesc in ultimul timp. Este despre cat de bine se impletesc cele doua concepte. Cu toate ca, asa cum am mai scris, nu cred ca existenta altei vieti, mi-ar placea sa existe.

Mi-ar place sa aud “in your face”, candva. Cand scriam randurile astea si lacrimile-mi curgeau pe obraz, imi doream sa simt o mana pe umar. De multe ori imi doresc asta.

Sunt convinsa ca daca as insista, creierul mi-ar face posibila aceasta dorinta. Dar imi e frica de ce poate el. Nu vreau sa-l las sa preia controlul asupra vietii mele.

sursa imaginii: http://bit.ly/2F73cTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.