birou notarial

Un Birou Notarial pe care nu-l recomand! O experienta cu gust amar!

Astazi vreau sa scriu despre “umila” experienta avuta cu un Birou Notarial pe care nu-l recomand nici celor pe care nu-i “tolerez”.

Adresa este soseaua Colentina, numarul 16. Nu aveti cum sa-l ratati pentru ca este “cu vedere la strada”.

Unii oameni merita sa-ti vada doar cea mai rea “fata”

De felul meu sunt genul de persoana atat de buna, incat sunt luata de proasta. Cu toate ca stiu asta, nu prea pot sa schimb ceea ce sunt.

Am insa anumite limite si cand au fost depasite, vad “negru-n” fata ochilor. Pentru ca de obicei nici nu ma implic sau “atrag” astfel de situatii, nu am acumulat multe momente in viata de aceasta natura.

Atunci cand colaborez cu diverse persoane, ma astept ca fiecare sa-si faca partea de meserie. Este o asteptare prea mare pentru tara in care traiesc. Stiu, dar nu pot sa gandesc altfel.

Adica daca merg la market, ma astept ca persoana care-mi scaneaza produsele sa-si faca partea ei de meserie si eu pe a mea – cea de client.

Atunci cand merg la un Birou Notarial, ma astept ca cei de acolo sa ma indrume cu informatii si sa ma ajute sa-mi rezolve situatia. Pentru ca din acest motiv sunt platiti.

Nu am informatii economice, juridice, politice, legislative, orice intra in aceste categorii sau pe langa. Nu am citit niciun contract pe care l-am semnat, pentru ca ma depasesc informatiile.

Citeste tot ce semnezi! Chiar si intr-un Birou Notarial!

Stiu ca este ceva gresit, dar asta fac. Este prima data cand am si de suferit din aceasta cauza.

Sunt constienta ca intr-un contract de 50 de pagini sau de 2 pagini, pot exista lucruri care nu ma vor avantaja peste ani. Dar ….

Sa revin.

Nu am citit un contract facut la acest faimos Birou Notarial, despre care mai auzisem si cateva “vorbe de rau” inainte.

Partea rea este ca au gresit o informatie personala importanta si mi-am dat seama doar cand altcineva mi-a atras atentia. Adica exact cand “iti e lumea mai draga”, sa zic asa.

Am mers sa rectific greseala, care era a lor, ca nu ma intrebasera, dar de fapt era doar a mea, pentru ca nu am citit ce am semnat.

Pe langa faptul ca mi s-a ras in fata ca semnez fara sa citesc, ceva ce stiam si aveau dreptate, dar nu era profi din partea lor acea atitudine.

Sa stii sa-ti practici meseria este ceva rar in ziua de astazi!

Pe langa asta, mi se spune ca a doua zi este gata. Era intr-o marti sau miercuri. Trebuia sa ma sune sa-mi zica la ce ora sa merg sa ridic actele.

Nu ma suna. Trece saptamana aia, iar saptamana urmatoare (marti) sun eu, ca sa vad daca sunt gata documentele. Imi zice ca da, sa trec la ora 16:00.

Intreb daca se poate plati cu cardul, nu se putea. Merg sa scot bani, astept si dupa vreo 15 minute in care ma lasa sa astept fara sa-mi zica: “nu sunt gata, sunt gata, mai asteptati va rog 10 minute”, orice. Imi pierd si eu rabdarea.

A iesit un circ urat, fara ca eu sa fiu castigatoare. Jignita si cu banii pierduti si din cate am inteles, pentru ca doamna notar a “aruncat” o vorba cand sa ies pe usa, cred ca nici nu au finalizat.

Trebuie sa intreb pe cineva competent ce s-a intamplat. Dar am impresia ca o sa ma mai coste ceva timp si nervi.

Deci, sugestia mea este sa nu va bazati de fiecare data ca oamenii la care apelati sa fie si capabili sa-si faca meserie. Intr-o maniera “profi”.

Unii stiu doar sa-si seteze intensitatea solarului si sa-si dea ochii peste cap!

sursa imaginii: https://bit.ly/2vvh3k7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.