film

Un film bunicel pentru weekend-ul acesta, o comedie.

Vreti sa mergeti la un film weekend-ul asta? Puteti incerca “The Hustle”. Anne Hathaway si Rebel Wilson intr-o comedie care poate sa va placa.

Nu va asteptati sa va adunati rasetele de sub scaunele salii de cinema, dar cu siguranta veti gasi cateva poante bune, unele chiar inteligente.

Genul asta de filme care sa dea credite femeilor care manipuleaza barbatii mai rar, asa ca e demna de apreciat incercarea.

Parca iesi din sala de cinema cu senzatia ca totul e posibil si ca poate-poate lumea chiar poate fi la picioarele tale.

Un film cu si despre femei

Suntem multe femei in lumea asta. De toate tipurile. Culoarea pielii, a parului, inaltimea, greutatea, toate acestea ne diferentiaza.

Cu toate ca suntem mai multe decat barbatii si ca am fost private de libertati secole la rand, nu suntem atat de unite pe cat ar trebui.

Nu inteleg de ce e asa. Stiti bancul ala cu sotul si sotia?

Ceva de genul: sotia isi intreaba sotul unde a fost aseara. El zice: cu prietenii. Ii suna pe 10 din prietenii lui si 7 afirma ca au fost impreuna, 3 ca inca mai sunt.

Sotul isi intreaba sotia unde a fost aseara. Ea zice: cu prietenele. El le suna, 7 din acestea zic ca nu au vazut-o de cateva zile, iar 3 spun ca au vazut-o cu altcineva.

Trebuie sa incercam sa fim mai unite

Cam asta suntem noi, femeile. Vesnic invidia asta nascuta cred din slabiciune. Altfel nu-mi explic.

Toate ne dorim acelasi lucru: sa iubim si sa fim iubite. Si de multe ori daca nu obtinem acest lucru trebuie sa fie vina altcuiva si sa ne modelam caracterul in ceva negativ.

Daca am accepta mai mult si daca am intelege ca toate trecem prin aceleasi lucruri. Atat la nivel fizic, cat si psihic.

Suntem invidioase pe ceva ce de cele mai multe ori nici nu ne dorim. Merita atat de mult negativism in viata noastra? Voi ce ziceti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.