BIRD BOX

Un film pe care as vrea sa-l urmariti cat mai multi: Bird Box!

Nu va recomandasem de mult prea mult timp un film bun, nu-i asa?! Ei bine, merita sa vedeti “Bird Box”. Daca va uitati doar in weekend la filme, atunci aveti tema de casa pentru acest sfarsit de saptamana.

*Sunt tare curioasa cum arata onanistii (imi cer scuze) care acorda note filmelor, pe imdb. Doar 6,7 este nota acestui film.

Dupa cum zicea A., in sfarsit un film Netflix bun. Daca va uitati la trailer inainte, sa nu va speriati, nu veti vedea un film horror neaparat.

De mult timp nu mai urmarisem un film despre sfarsitul lumii despre care sa pot spune ca m-a impresionat.

Am ramas placut impresionata de Bird Box

Parca de la “I’m legend” (stiu ca nu pot compara filmele, dar totusi) incoace nu a mai fost film care sa trateze sfarsitul lumii pe gustul meu. Sau cel putin in acest moment nu-mi vine altul in minte.

Daca tot scriam despre faptul ca nu orice femeie ar trebui sa fie mama. Ei bine, in filmul asta veti intelege de ce zic asta.

Unele femei inteleg adevaratul concept de mama, acela de a face tot ce e posibil pentru viata copiilor tai. Chiar daca asta presupune sa o pui pe a ta in pericol.

In timp ce altele, nu ar trebui sa atinga niciodata statutul de mama. Stiu ca pare ca generalizez si transform cazuri izolate in drama. Dar oare chiar atat de mult exagerez?

Rolul mamei este important pentru dezvoltarea adultului

Oare cati dintre prietenii vostri care au diferite probleme, ar fi fost altfel daca ar fi avut o MAMA alaturi?!

Uita-te in jurul tau cati prieteni au probleme cu alcoolul, tigarile, drogurile. Cati sufera de diferite forme de depresie, nu au incredere in ei, au probleme in ceea ce priveste gestionarea sentimentelor?

Multi, nu-i asa?! Probabil mult prea multi. Acum, cati dintre acestia au mentionat macar o data ceva negativ despre copilaria lor?! La fel de multi?!

Asta e realitatea. Cred ca pot sa-i numar pe degetele de la o mana, dintre toti prietenii si cunostintele mele, pe cei care au avut o copilarie ok (nu una perfecta, pentru ca perfectiunea nu exista).

sursa imaginii: imdb.com

One thought on “Un film pe care as vrea sa-l urmariti cat mai multi: Bird Box!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.