film

Un film pe care merita sa-l vedeti in acest weekend!

Va recomand un film bun: “Always be my Maybe”. Doar ce am inchis televizorul si am “sarit” direct pe “tastatura” ca sa scriu.

Am ras, am plans si imi doresc sa vad mai des astfel de filme. Comedii romantice bune nu vezi tot timpul, iar Ali Wong este de ceva timp in topul preferintelor.

O urmaresc din cand in cand chiar si pe instagram, atat imi place de mult. E altceva. O “gura de prospetime” in tot stand-up-ul din ultimii ani. Imi place si de Randall Park.

Un film de vineri seara

Prima data am auzit de Ali Wong la Ellen, apoi clar am cautat-o pe youtube, iar mai apoi m-am uitat la specialele ei de pe Netflix.

Habar nu aveam de filmul asta, dar pentru ca eram extenuata dupa o saptamana nu tocmai usoara, voiam sa ma uit la ceva.

De regula cand pornesc TV-ul, direct pe Netflix, vreau sa ma uit la comendii romantice. Si pentru ca nu a mai aparut ceva bun ma uit la cele vechi.

Dar din derulat in derulat realizez ca a trecut jumatate de ora si nu m-am decis la ce ma uit. De cele mai multe ori renunta sa ma mai uit la ceva si ma apuc de curatenie, gatit, cumparaturi, orice altceva.

Lucrurile marunte ne fac fericiti

Astazi am zis ca primul film … ala e. Si asa a fost. Vad fata lui Ali Wong, clar vreau sa urmaresc ceva cu ea. Dupa 5 minute din film vine A. si zice: vreau si eu sa vad filmul asta, clar e tare. Stia deja ca are nota buna pe imdb.

Gata, mancam si ne uitam. N-am mai vazut un film impreuna de cateva saptamani bune. De fapt pauza nu prea am mai avut tot de atunci.

Uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte in viata. Cum ar fi un film, intr-o seara de vineri. Ce poate fi mai frumos?! Poate o pizza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.