inghetata

Un film slab, dar un burger si o inghetata foarte bune!

Daca cautati un film pe care sa nu-l vedeti azi, maine sau zilele urmatoare, atunci  cu siguranta Brightburn trebuie sa fie in atentia voastra.

E un fel de Superman in varianta negativa, doar ca e cu un copil. Nu pot spune ca actorii nu joaca bine sau ca regizorului i-au scapat anumite scene.

Dar e prea mult sange, prea a vrut sa sperie sa oripileze, iar povestea e slabuta. Nu mi-a placut si in consecinta nu pot recomanda.

Ceva ce pot recomanda, pentru anul viitor, pentru anul acesta e prea tarziu, este BurgerFest. Pentru ca, daca e vreme placuta – adica sa nu ploua, ai de toate.

Un film, un burger si o inghetata

Mancare buna, bautura, ceva dulce, multa verdeata si multi caini. Asa ca, pentru toti iubitorii de animale si “parintii” acestora, merita aceasta iesire.

Iar daca sunteti in cautarea a ceva dulce foarte bun, in centrul vechi si in anumite mall-uri (Baneasa, Promenada, Park Lake – atat stiu eu) exista Emilia.

O inghetata care inca e buna, desi parca ma tot astept sa scada ca si calitate, dar nu e asa.

Am reununtat la multe din viciile mele de-a lungul anilor. Cele mai multe imi faceau rau si am fost nevoita sa renunt la ele.

Alege lucrurile care te fac fericit

Nu stiu insa daca as putea la inghetata sa renunt. Probabil daca viata mea ar depinde de asta, dar sper sa nu ajung acolo niciodata.

Sunt putine lucruri in viata de care merita sa ne bucuram. Unele dintre acestea sunt marunte. Chiar si o inghetata pe bat ne poate face ziua mai frumoasa, daca stim sa o apreciem.

Cert este ca trebuie sa invatam sa ne bucuram de tot ce ne ofera viata, cu bune si rele. Chiar daca e un burger cu pastrav si o inghetata, urmate de un film slabut.

Trebuie sa existe o balanta si un echilibru, doar asa ne putem trai viata. Sa fim mereu in ascensiune e aproape imposibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.