gand

Un moment de liniste este tot ce-mi doresc astazi!!!

Sunt momente in viata in care tot ce-ti doresti este liniste. Ati patit si voi asta?!

Nu-ti doresti nimic financiar sau ceva palpabil (in categoria aceasta intrand chiar si prezenta umana). Iti doresti doar liniste.

Ce inseamna linistea? Pentru mine este acel moment in care nu auzi, nu vezi, nu simti nimic. Chiar daca in jurul tau “urla” Drake in difuzoare, chiar daca te “imbeti” cu mirosului parfumului preferat, chiar daca inima iti e in mici bucatele.

Are vreo logica ce zic? Nu prea.

Tot ce-mi doresc este sa treaca aceasta perioada

In ultimul timp imi amintesc visele. Urasc perioadele astea. Pentru ca visele mele nu sunt unele pe care sa-ti doresti sa ti le amintesti. De ce?

Pentru ca imi e frica de ceea ce e in subconstientul meu. Imi e teama de ceea ce-mi poate “debita” mintea.

Daca mi-as aminti toate visele cu siguranta as putea scrie un roman de groaza premiat cu ceva important (habar n-am ce).

Am o gramada de temeri, frici. Sunt la varsta la care ar trebui sa ma cunosc cel mai bine si tocmai acest lucru imi genereaza teama.

Un moment de liniste … cer prea mult?

Am o multime de fobii. Imi e frica de propria umbra si cand sunt in situatii stresante nu mai pot gandi rational. Urasc asta.

Mi-ar placea sa fiu calma, linistita, sa gandesc la rece si poate uneori chiar si sa actionez. Dar nu, eu cand ma implic in ceva o fac trup si suflet, chiar si daca nu cred in acea cauza.

Ce buna ar fi o zi de liniste. In care sa nu am niciun gand, nicio dorinta, sa fiu impacata cu trupul si sufletul meu.

Ravnesc dupa o asemenea zi. Cu toate ca incerc sa-mi antrenez creierul sa gandeasca pozitiv, ies din imaginatie numai dracusorii sub forma unor ganduri negative. Un fel de “my precious”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.