vaccinare

Un nou scandal iscat de acelasi cuvant: vaccinarea

Unii oameni isi merita soarta! Asta a fost “reactia” mea cand am citit scrisoarea actritei Ani Cretu adresata premierului Mihai Tudose.

Din cate observ in randurile citite, realizez ca doamna isi doreste sa fie noua Olivia Steer. Intre timp am aflat faptul ca “frustrarile” ei vin si din cauza copilului bolnav (parca autism).

Problema vaccinurilor este reala si inca de actualitate. Cu toate ca suntem in anul 2017, exista inca foarte multe persoane care prin a urma turma isi definesc viata.

Sa ne vaccinam sau nu copiii?

Vaccinurile (la fel ca si medicamentele) au reusit sa creasca durata de viata, din prima zi in care au fost “inventate”.

Daca inainte mureai de o simpla varicela, tuberculoza, acum mori de boli ceva mai complicate (care probabil ca isi vor gasi si ele “leacul” pe masura ce medicina va evolua).

Trebuie sa nu uitam nicio secunda ca medicina nu e stiinta exacta. Ceea ce ma vindeca pe mine, te poate omori pe tine.

Riscuri au existat si exista si in prezent. Numarul copiilor care sufera de autism creste, dar nu doar din cauza vaccinurilor. Esti si tu, ca si parinte, responsabil pentru viata ta si implicit a copilului tau.

Esti responsabil pentru viata ta si a copilului tau!

Cu fiecare generatie mostenirea genetica este mai “proasta”. Parintii nostri au ajuns doar dupa 40 de ani sa-si bage “porcarii” in corp, noi o facem din generala.

Pentru ca tot ceea ce facem si consumam ne influenteaza starea generala de sanatate, nu trebuie sa ne surprinda atunci cand copiii nostri vor fi mai bolnavi decat noi.

Maica-mea se mira zilnic cand vede sau aude ca tot mai multi tineri sunt foarte bolnavi. Eu ii explic de fiecare data ca e normal.

Noi nu am trait copilaria si adolescenta ca si ei, am avut mai multe chestii care ne-au “distrus” partial sanatatea, incepand cu varste fragede.

Si uite ca noi, mamicile zilelor noastre, reusim sa nastem copii ceva mai sensibili, predispusi la alergii, la boli rare si asa mai departe.

Despre duduile de acest gen nu vreau sa scriu nimic, ele isi merita soarta, la fel cum am scris si la inceputul acestui articol.

Pana la urma, planeta este suprapopulata si Romania este an de an mai “plina” de prostie. Unii trebuie sa mai dispara, asta e normalitatea.

sursa imaginii: http://bit.ly/2vg3u91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.