warwick-rowers

Un weekend linistit si un calendar sexy pe masura

Americanii isi sarbatoresc an de an cum se cuvine Ziua Recunostintei. La noi in tara aceasta sarbatoare nu a “prins radacini”. Sa fie oare pentru ca noua nu ne plac “curcanii”?

Sau poate noi nu avem prea multe motive sa fim recunoscatori? Ca si o tara fost-comunista nu am invatat ce inseamna asta!

Avem multe alte sarbatori de care ne putem bucura. Haideti sa ne gandim la cea care urmeaza: Sfantul Andrei!

Weekend prelungit: miercuri – luni

Bugetarii au numeroase motive sa fie recunoscatori. Saptamana viitoare vor avea liber de Marti dupa-masa si pana Luni dimineata. Cinci zile de “mici, bere si manele”. Ce bine ca e frig afara si ca nu o sa mai “sfaraie padurile” din cauza gratarelor. Sau?!

Si pentru ca atunci cand o sarbatoare atat de importanta pentru ortodocsi este urmata de Ziua Nationala a tarii, va dati seama ca foarte multi dintre romani vor avea nevoie de pastile pentru inima.

Eu, ca si o iubitoare a sexului frumos, ma gandesc acum la femeile care se vor sarbatori in perioada urmatoare.

Pentru ele, o sa postez videoclipul de mai jos, cu recomandarea ca pentru mai multe imagini pot cauta pe Google “Warwick Rowers”.

Calendar Warwick Rowers

Acesti tineri, frumosi si talentati, incearca sa lupte cu mentalitatea omenirii (nu stiu ce-o fi in capul lor, dar ce mai conteaza!).

Inca din anul 2009 ei incearca sa combata homofobia si pozeaza nud pentru calendare anuale, pe care apoi le vand.

Banii obtinuti ii doneaza unei organizatii non-profit care incearca sa promoveze faptul ca toti oamenii merita sa fie respectati, indiferent de orientarea sexuala, dar si faptul ca sportul ne ajuta sa ne dezvoltam pe plan personal.

Voi ce ziceti? Este buna initiativa acestor talentati sportivi?

Urmariti videoclipul de mai jos pentru a intelege “in detaliu” despre ce este vorba!

sursa imaginii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.