pantofi

Utilizarea materialelor din piele in constructia pantofilor

Pielea este un material iubit de mulți pentru flexibilitatea și durabilitatea sa. Acesta este fabricat din piei de animale si provine in general de la diferite specii. Pantofii din piele barbatesti de calitate sunt fabricati din astfel de piele.

Pielea are patru caracteristici de bază sau calități; acestea sunt piele cu cereale integrale, piele de calitate superioară, piele naturală și piele de cereale corectată.

Pielea cu cereale este caracterizată de suprafața sa luxoasă, netedă și are puține defecte, dacă este cazul. Este cel mai popular tip de piele.

Nu a fost șifonat, șlefuit sau lustruit pentru a elimina orice urme sau imperfecțiuni naturale de pe suprafața sa. Fibrele sale sunt stabile și durabile, deoarece boabele nu au fost îndepărtate.

În piele există o umiditate mai redusă de la orice contact prelungit, deoarece boabele au o caracteristică de respirație. Acest tip de piele nu se uzează ușor.

În schimb, ea dezvoltă o patină, care este un strat subțire care protejează pielea de deteriorări cauzate de purtarea sau corodarea; de asemenea, oferă o piele un aspect estetic. Se folosește pentru fabricarea de încălțăminte și mobilier de înaltă calitate.

Are două tipuri de produse finite: anilină și semi-anilină. Piele de anilină este cel mai de dorit finisaj în fabricarea de piele.

Este vopsit exclusiv folosind coloranți solubili fără a acoperi partea de sus cu pigment insolubil sau vopsea de finisaj. Semi-anilina are un strat subțire de protecție, care îl protejează de pete și de uzură.

Pielea de înaltă calitate are cea de-a doua calitate superioară din piele a categoriei high-end de produse din piele. Este mai flexibil și mai subțire, deoarece stratul său este separat.

Suprafața sa este șlefuită, iar stratul de finisare este adăugat pentru a face mai puțin respirabil cu o senzație de plastic și acest lucru face să pară mai rece.

De asemenea, acesta dezvoltă pinna care îl protejează de deteriorare și coroziune, ceea ce îl face să dureze mai mult.

Are rezistență mai bună la pete și este mai puțin costisitoare decât pielea cu cereale integrale. Mulți oameni preferă să cumpere acest tip de piele, deoarece este durabil și ușor disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.