paste

Vacanta de Paste

Cu pasi repezi se apropie mult asteptata vacanta de paste, vacanta care anul acesta pentru bugetari reprezinta un mini-concediu bine meritat (zic ei!). Unita cu 1 Mai-ul muncitoresc, vacanta de paste va reprezenta aproape o saptamana de mici, bere, miel, drob, cozonaci, pasca si oua rosii. Daca sunt incantata sau nu de toate aceste pregatiri coplesitoare pentru doar cateva zile de rasfat culinar extrem de greu de digerat, daca sunt pregatita de multe zambete false si musafiri veniti de departe? Sincera sa fiu, nici eu nu mai stiu!

Vreau doar sa am cateva zile frumoase alaturi de familie, vreau doar sa ma pot juca ore in sir cu cateii mei, vreau doar sa pot sa ascult linistea de acasa si sa imi reincarc bateriile slabite de aceasta capitala infecta. Cu siguranta voi revedea cativa prieteni pe care de cel putin 3 ani nu i-am mai vazut, prieteni care vor fi “entuziasmati” de aceasta revedere.

Cu siguranta cateva cunostinte sau neamuri ma vor intreba daca m-am maritat si cand o sa fac copii. Cu siguranta cativa vecini imi vor zice ca am devenit o “mitica” si ca nu mai vin pe acasa. Asadar, oricat de mult m-ar bucura linistea si bunatatea de acasa sunt constienta ca voi avea si cateva “elemente” neplacute, norocul meu este ca miticii m-au invatat ceva: “ignoranta” (asta va fi arma mea secreta).

Vacanta voastra de paste cum se anunta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.