slabire

Varianta finala pentru a slabi: operatia!

A fi slab este la moda in zilele noastre, oricat de multe campanii s-ar produce pentru a te accepta si iubi asa cum esti.

Nu este nimic gresit in a fi slab, asa cum nu este nimic gresit in a fi gras. Toate astea in contextul in care suntem sanatosi!

Operatia pentru micsorarea stomacului presupune riscuri

Daca te infometezi ca sa slabesti sau daca mananci in exces, ai o problema. Trebuie sa gasesti un echilibru in orice in viata, excesele nu sunt indicate, in niciun domeniu!

Am scris in urma cu cateva luni despre cat costa o operatie pentru micsorarea stomacului. In ultimii ani a ajuns si la noi in tara aceasta “moda”; dupa ce in tarile dezvoltate (cum ar fi SUA) a fost deja “consumata” de ani de zile.

Operatia de micsorare a stomacului este un fel de solutie finala, atunci cand grasimea in exces iti pune sanatatea in pericol.

Dar, tot mai multe persoane opteaza pentru aceasta varianta de slabit, pentru simplul fapt ca e mai usor. Daca ai un program incarcat, daca iti lipseste vointa, daca vrei rezultate rapide.

Pentru ca este o interventie care e destul de costisitoare (si din punct de vedere financiar si fizic – presupune totusi o operatie care iti poate pune viata in pericol), din fericire nu este chiar la indemana oricui.

Orice alegi, trebuie sa fii perseverent!

In facultate am cunoscut o tipa din Cluj care isi facuse operatia (nu-mi amintesc daca la noi in tara sau in Ungaria) si care slabise foarte mult. Cand am cunoscut-o eu se ingrasa din nou, pentru ca “vechile obiceiuri” mor greu.

Pana la urma orice ai face, daca vrei sa te menti slab si/sau sanatos, e nevoie de perseverenta.

Din randul vedetelor de la noi din tara, Feli Donose este cea care a recunoscut ca si-a facut o astfel de operatie.

Mi-a placut declaratia ei, mai exact partea in care sustinea ca trebuie sa te documentezi temeinic inainte de a face acest pas si sa alegi asta doar ca si varianta finala.

In alta ordine de idei, Feli a fost si la nunta noastra, in calitate de artist.

In acea perioada urma un regim alimentar si facea miscare, un stil de viata sanatos. Probabil viata activa, agitata, nu i-a permis sa-si respecte motivatia pe care o avea atunci.

sursa imaginii: http://bit.ly/2vZijeq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.