ganduri pozitive

Vesti bune, ca de rele ne-am cam saturat pe toate posturile!

Doua vesti bune pentru aceasta seara. De fapt trei, pentru mine. Nu-i asa ca avem nevoie si de asa ceva?!

Prima ar fi ca exista posibilitatea ca tantarii sa fie deranjati de anumite genuri muzicale. De tipul dubstep, adica muzica electronica.

Se pare ca atat activitatile de imperechere, cat si cele de hranire (cu sangele nostru) ar fi “perturbate” de sunetele cu frecventa inalta.

Daca trebuie sa ascult Skrillex pentru tot restul vietii in timp ce dorm, atunci asta voi face.

Tantarul: inamicul numarul unu!

Nu doar ca pot fi purtatori de boli, dar sunt si extrem de enervanti. Crescand in mediul rural am avut parte doar de muste. Nu le suport nici pe acestea, dar in camerele in care dormeam nu existau.

Asa ca, nu ma deranjau asa de tare. Dar tantari nu am avut, motiv pentru care nu-i suport.

La inceputul relatiei cu A. imi amintesc noptile nedormite atunci cand il vizitam in Drobeta. Locuind intr-un oras “la malul Dunarii”, va cam puteti inchipui “avalansa” de tantari.

Pastilele impotriva tantarilor nu prea erau la moda in perioada aia. Asa ca, ne distram noaptea omorandu-i.

Problema mea e ca fac ditamai alergia la muscaturi. Fiecare intepatura transformandu-se intru-un ban (ca si dimensiune).

Vesti bune

Sa nu mai mentionez faptul ca si pastilele si diferitele solutii nu sunt tocmai sanatoase in timp si la expuneri prelungite.

Sa revin la vestile bune. A doua veste buna este ca in Galati a inceput un proiect prin care cainii vagabonzi incep sa fie deparazitati, microcipati, vaccinati si apoi sterilizati. Unii dintre ei vor ajunge chiar si caini de terapie.

Ma bucura nespus aceasta initiativa, care e posibila doar pentru ca mai multe persoane s-au implicat activ.

Si toate astea ar fi normale si recomandate in fiecare oras. Pana la urma este doar vina noastra ca am ajuns in aceasta situatie.

Cea de-a treia veste buna este ca mi-am gasit la Ikea incarcatorul mult asteptat. De fapt A. l-a gasit si implicit ma bucura si pe mine faptul ca-l vad atat de fericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.