extraterestru

Viata la tara poate fi dificila, uneori fatala!

Viata la tara nu este deloc usoara. Oamenii se cunosc unii pe altii si isi stiu viata pana in cele mai mici detalii, fapt ce incurajeaza barfa.

Pentru ca nu se intampla zilnic evenimente “senzationale”, orice intamplare poate deveni “nemaivazuta”, “nemaiintalnita”.

Crescand in acest mediu stiu cum e si oarecum ma bucur ca am plecat de aici, cel putin din acest punct de vedere.

Copilul Extraterestru din India

Citeam in The Sun despre un copil din India (Aligarh, Uttar Pradesh) care s-a nascut cu ochii foarte mari, bulbucati, rosii, nu avea urechi, iar in locul nasului avea doua gauri.

Intreaga familie s-a speriat de fata noului nascut in asa fel incat propria mama nu putea sa-l alapteze (l-au hranit cu lingurita).

Copilul a fost nascut natural, acasa, si in doar 24 de ore a si murit, fapt ce a “usurat” oarecum iubitoarea familie pentru ca a fost “Voia Domnului”.

In scurta lui existenta, “Copilul extraterestru” a fost vizitat cu mare curiozitate de catre satenii dornici sa vada “creatura”.

Cam asta inseamna viata la tara!

Imaginati-va cum va fi privita femeia care a putut naste acel “extraterestru” de catre femeile si barbatii din sat. O vor judeca toata viata!

Si asta doar pentru ca in mod normal educatia lipseste in mediul rural, iar un sat din India poate fi comparat (asa cred eu) cu anumite sate din Romania.

Daca parintii aveau o alta mentalitate, o alta educatie, imediat dupa nastere duceau copilul la un spital, pentru ca in mod normal ceva nu era in regula cu dezvoltarea lui.

Poate intr-un incubator sansa lui la viata era alta. Probabil nu era suficient dezvoltat si cu ajutorul unor operatii estetice (si nu numai), in timp, reusea sa atinga un anumit nivel de normalitate. Cine stie!?

Asa cum mi-am exprimat in repetate randuri gandurile, o voi face si acum: nu fiecare om ar trebui sa aiba dreptul sa fie parinte!

sursa imaginii: http://bit.ly/2wokDuX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *