Vine anul nou cu proiecte noi

Ne aflam în luna decembrie si mai avem foarte putin timp pana când va sosi anul 2014. Nu stiu cum trece timpul atât de repede. Ne uitam la oamenii maturi, care ieri erau copii, se jucau în nisip si cu mingea. Imbratranim, ne vom duce, vor rămâne copiii nostri. Oare ma întreb… Îsi va mai aminti cineva de noi ? Rămâne de văzut.

Trecând peste momentul de melancolie, ajung sa scriu din nou un nou articol pentru dumneavoastră, în legătura cu noua moda ce va sosi si la noi, în Romania. Pentru ca sunt în colaborare cu numeroase firme din Europa, îmi dau seama ca ce nu se vinde acolo, vine la noi în Romania. Noi nu avem habar de asta si le cumpăram după părerea noastră la un super pret. Ma uitam zilele trecute la un magazin de lenjerie sexy, care tot încearcă sa îsi promoveze site-ul pe cuvintele cheie lenjerie sexy 2014. Nu este singurul, pentru ca am văzut ca sunt persoane care inregistreaza în domeniu anul 2014, ceea ce, după părerea mea, reprezintă cea mai proasta idee.

Un prim proiect la care ma tot gândesc pentru anul 2014, îl reprezintă promovarea mai multor magazine online. Ca agent de publicitate, ma voi ocupa personal de promovare, pentru ca am o experienta în spate si pot sa fiu sigur ca am sanse sa domin pe piata. În momentul de fata, detin mai multe magazine si pot spune ca am un venit marisor pe luna.

Cautand pe Google numeroase cuvinte cheie, am dat si de costume baie 2014, care începe sa aibă din ce în ce mai multe cautari. Voi încerca sa îmi promovez site-urile pe aceste cuvinte, fiindca am multe sanse sa îmi dublez veniturile. Am multe proiecte în cap, printre care si infiintarea unor altor firme cu mai multe domenii de activitate.

Pentru a-ti face un rost în viata, nu trebuie doar sa stai si sa astepti, ci sa muncesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.