“Vocea” moare inecata

Cantareata americana de muzica pop si soul, Whitney Houston, a murit in data de 11 februarie anul curent in camera de hotel din Los Angeles. Aceasta stire nu mai reprezinta o noutate, de o luna se asteapta cu nerabdare cauza oficiala a decesului. Raportul biroului de medicina anunta ca inecul accidental reprezinta cauza oficiala a decesului vedetei, iar cocaina si problemele cu inima au contribuit la acest deces. Probabil in urma consumului de cocaina, vasele de sange din inima s-au slabit, facand un stop cardiac in momentul in care facea baie, rezultand inecul.
Familie si fani indurerati, speculatii peste speculatii, albume vandute la “super preturi”, emisiuni TV, radio, filme documentare, etc, toate acestea pentru o priza de cocaina. Ceea ce nu inteleg si ma frapeaza este ca in ultimul timp tot mai multe vedete mor din cauza drogurilor, undeva cineva ar trebui sa traga un semnal de alarma. Probabil viata lor este complicata, probabil doar o stare euforica le poate oferi inspiratia mult dorita, dar tot nu inteleg pentru ce apeleaza la drogurile puternice care pe langa faptul ca produc dependenta, asigura si o moarte rapida.
Fiecare om este unic, fiecare gandeste intr-un fel particular, nu inteleg si nici nu voi intelege multe actiuni ale anumitor oameni. Daca am intelege pe deplin universul viata nu ar mai avea farmecul actual. Provocarea mea zilnica, si drog in acelasi timp, ramane feminitatea, hai sa zambim feminitatii si sa intram intr-o stare de euforie totala!
houston in rochie de seara
houston whitney
whitney housto
whitney houston in tinerete
whitney in concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.