voi ce gatiti pentru halloween

Voi ce gatiti pentru Halloween?

Sunt fan Pinterest, cam de un an de zile si patesc asta destul de rar cu aplicatiile, de orice gen. Pentru a-mi planifica evenimentele importante din viata m-am inspirat foarte mult din diverse postari, in special din cele din rubrica de DIY (Do It Yourself). Iar acum, pentru ca se apropie Craciunul, am gasit foarte multe idei pe care le pot pune cu usurinta in practica fara sa imi ocup prea mult din timpul liber.

Pana la Craciun mai avem de “depasit” cateva sarbatori destul de importante, cum ar fi Halloween-ul. Si cand ne gandim la cea mai “inspaimantatoare” sarbatoare a anului, ne gandim cu siguranta la costume dubioase, la machiaje realiste si bineinteles la celebrele dulciuri primite din usa-n usa.

Insa, la noi in tara, aceasta ultima parte (cea cu “cersitul” dulciurilor din usa-n usa) a sarbatorii nu a prins foarte bine. Sa fie oare din cauza faptului ca suntem sceptici in a deschide usa strainilor: poate fi vreun martor al lui Iehova, vreo asociatie caritabila, vreun vanzator ambulant sau chiar vreun cersetor?! Sau e din cauza faptului ca noi suntem o natie aparte care nu se injoseste in a se deplasa prin vecini, doar pentru a primi ceva gratuit?!

Sa revin la ideea principala, si anume aceea a frumusetii imaginilor pe care le putem gasi cu usurinta pe Pinterest. De foarte multe ori ceea ce incercam sa facem imitand sau inspirandu-ne din imaginile gasite online nu este exact cum ne-am dorit.

Asta se intampla si atunci cand vrem sa reproducem anumite preparate alimentare, in mod special prajituri sau torturi. Este extrem de dificil sa ornam produsul exact cum ne dorim, in mare parte din cauza faptului ca nu oricine este inzestrat cu talent, imaginatie, rabdare si/sau iscusinta.

In randurile de mai jos veti putea admira cateva imagini postate de persoane care au incercat sa faca Halloween-ul o sarbatoare de neuitat (cu siguranta pentru ei a fost o experienta greu de uitat!).

Voi aveti astfel de imagini? Ati incercat sa realizati ceva si a iesit departe de original? Poate chiar prea departe?!

“Trick or treat”, dragii mei!

1 2 3 4 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.