Vrummm Vrummm

De cele mai multe ori amintirile copilariei ne raman adanc intiparite in memorie. Exista evenimente, oameni, locuri sau obiecte care ne-au “marcat” la un moment dat si astfel, indiferent de varsta “frageda” avuta, reusim sa ne amintim in totalitate si cu claritate.

Vreau sa va impartasesc pe scurt astazi despre micuta si agera masinuta Buggy pe care fratele meu a primit-o cand avea doar 3-4 anisori.

Nu imi amintesc exact de la cine sau cu ce ocazie, cu siguranta daca imi intreb parintii voi afla aceste detalii, important este ca imi amintesc perfect zgomotele pe care le scotea.

Era de culoare albastru inchis, avea rotile mari din cauciuc tare pe care le puteai da jos si de fiecare data cand intalnea un obstacol fix se rostogolea.

Eram fascinati de puterea ei, eram fascinati de zgomotele pe care le scotea cand incerca sa urce peretele si nu reusea si ne distra la culme cand se “dadea peste cap”.

Anii au trecut, Buggy si-a pierdut din putere, albastrul marin s-a “vestejit” si bunica a considerat ca o cutie de carton ii va fi de acum inainte “casa”.

Poate intelegand impactul puternic pe care l-a avut Buggy asupra unei perioade scurte a copilariei mele veti intelege mai usor ce am simtit vara aceasta cand “am pilotat” pentru prima data o astfel de “jucarie pentru oamenii mari”.

E placut ca cel putin din cand in cand sa incerci sa faci lucruri care iti aduc zambetul pe buze, chiar daca ele nu par atat de importante pentru majoritatea oamenilor.

Nu este mare lucru sa inchiriezi un Atv sau o masinuta de teren si sa te plimbi cu ea. Insa cand o faci alaturi de cei mai dragi oameni tie, pe o insula superba si cu zgomotul motorului putin prea turat in urechi … devine o amintire greu de uitat.

Va doresc o zi de amintit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.