ziua nationala a romaniei

Ziua Nationala a Romaniei: 1 Decembrie, “La multi ani!”

Sunt putini cei care nu stiu ca astazi este Ziua Nationala a Romaniei! Chiar daca pare greu de crezut (pentru mine chiar imposibil), exista persoane care nu sunt ancorate in realitate.

Si nu ma refer acum la cei care sunt prea mici ca sa inteleaga ceva (adica copiii) sau cei care au diferite probleme de sanatate (de tipul tulburari psihice).

Ma refer la oameni perfect sanatosi si capabili. Oameni care nu stiu cum se numeste tara in care traiesc, cine este presedintele si alte informatii de acest gen.

Oameni simpli, de la tara, fara educatie, ati zice voi. Nu contest, ar exista explicatii logice pentru aceasta categorie de oameni.

In copilarie am crescut alaturi de ambii strabunici si de bunica. Am trait cu ei in casa si stiu cum gandeau si cum traiau.

Ziua Nationala a Romaniei se sarbatoreste in data de 1 Decembrie!

Facusera doar 4 clase, asa era in acea perioada. Bunica a fost la scoala pana in clasa a saptea. Cu toate astea, erau ancorati in realitate.

Intr-o perioada in care curentul electric nu exista. Intr-o perioada in care nu aveai acces la alimente si traiai din ceea ce producea pamantul din jurul casei si din animalele pe care le cresteai. Si aceste roade trebuiau sa le imparta, dar asta e o cu totul si cu totul alta poveste.

Nu poti sa traiesti in anul 2017 si sa nu stii ca esti roman si ca tara in care locuiesti este Romania. Nu poti sa traiesti fara sa stii ca astazi este 1 Decembrie si este Ziua Nationala a Romaniei.

Adica poti, dar este inadmisibil. Intri in contact cu oameni capabili, nu ai cum, nu esti izolat. Ai un radio sau un televizor, poate chiar si un telefon. Ar trebui sa fie primele lucruri pe care le inveti in viata.

Cum te cheama, ce varsta ai, unde locuiesti. Sunt informatii de baza, fara de care nu ar trebui sa poti trai.

sursa imaginii: http://bit.ly/2nhL3y4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.