Ce ascult azi!

Ce ascult azi!

Nu pot spune ca muzica mi-a marcat copilaria. Nu am avut acces prea mult la “ea”, din varii motive, dar nici nu ascultam cu placere chiar orice.

Crescand in mediul rural, alaturi de bunici si strabunici, am auzit destul de des melodii populare, chiar mai des decat as fi vrut. Insa muzica populara nu mi-a placut din prima secunda! Nu am simtit nimic, nu am rezonat!

In schimb rezonam cu “Lambada” de fiecare data cand se indura tata si ne pornea vechiul magnetofon kashtan, de fiecare data! Aveam chiar si o rochita speciala pe care o purtam atunci cand “traiam” melodia. Nu pot uita nici acum cum mirosea sufrageria, cum imi alunecau picioarele pe masuta de cafea, cum sarea praful din fotoliile cu invelitoare turcesti … la la la la.

In timpul scolii am inceput incet-incet sa descopar ce inseamna muzica pentru mine, ce imi place si ce nu.

Nu am un stil anume, imi plac sunetele, imi plac piesele care transmit ceva: un mesaj, o stare. Ascult foarte multe genuri, nu imi tai venele pe o singura piesa, glumesc!

In continuare nu simt nimic pentru muzica populara, desi imi iubesc la nebunie tara (motivul pentru care nu am plecat de aici), desi respect istoria, traditiile si obiceiurile romanesti (chiar daca nu le si practic).

V-am selectat cateva dintre piesele pe care le am in lista acum, ca sa puteti sa va faceti o mica idee a preferintelor mele. A celor de astazi!

Muzica e cel mai bun “drog”, nu-i asa?

sursa imaginii: ab-wallpaper.com

3 thoughts on “Ce ascult azi!

 1. Ioana Radu

  Imi place mult melodia “I took a pill in Ibiza”, o ascult de ceva vreme, insa urasc clipul. Ma uitam la el intr-o zi in care mancam ceva in fata laptopului si mi-a pierit pofta de mancare cand a inceput tipul sa dea la boboci in baia aia…
  Inca ascult melodia, dar o tin mereu in alt tab, sa nu mai vad clipul. :))

  Reply
  1. mara Post author

   Daaa, clipul e ciudat (eu sincer nu m-am uitat la tot). De obicei si eu ascult intr-un alt tab, pentru ca altfel pierd timpul cu videoclipurile:)).

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.